Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

ΑΝΑΝΕΩΣΗ: ΑΠΑΤΗ Η ΜΟΥΜΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΟΥ


Τα παρακάτω λόγια και η φωτογραφία του R.K. Menn, προσπαθούν να δημιουργήσουν ψευδή εντυπώσεις για ένα περιστατικό που δεν συνέβη ποτέ.Ο R.K. Menn θέλοντας να εντυπωσιάσει την παγκόσμια κοινότητα των ufo-believers, γράφει στο παρακάτω κείμενο:
«Η φωτογραφία τραβήχτηκε από την αρχαιολογική ομάδα του πανεπιστημίου του Illinois το 1972, όταν έκανε επίσκεψη σε ιδιωτικό μουσείο στο Arequipa, του Peru. Ενώ η ομάδα έβλεπε τα εκθέματα προσεκλήθη σε ένα ειδικό δωμάτιο στο πίσω μέρος όπου υπήρχε η εξωγήινη μούμια.

Η φωτογραφία πάρθηκε τότε. Τα αρχεία του μουσείου δηλώνουν ότι η μούμια βρέθηκε από ντόπιους τυμβωρύχους που έσκαβαν αυτό που νόμιζαν ότι ήταν τάφοι των Ίνκας σε μια σχεδόν απλησίαστη σπηλιά ψηλά στα βουνά κοντά στο Tres Cruces.

Η σπηλιά ήταν διακοσμημένη με παράξενα σύμβολα από ιπτάμενα φίδια που εκρήγνυνται στον αέρα και πέφτανε μέσα σε ένα ποτάμι. Δυστυχώς όταν η ομάδα επέστρεψε στο μουσείο το 1996, ανακάλυψε ότι αυτό είχε καεί ολοσχερώς και κλέφτες είχαν πάρει όλα τα εκθέματα.

Το που βρίσκεται τώρα η μούμια είναι άγνωστο…»


Το περιστατικό δείχνει και είναι ψεύτικο, ενώ η φωτογραφία που παραποιήθηκε είναι από μια μούμια της τεράστιας νεκρόπολης της αρχαίας Μέμφιδος στη Σαχάρα, όπου βρίσκονται αναρίθμητοι τάφοι και οι πρώτες φαραωνικές πυραμίδες.

Παρατηρήστε την διαφορά στα μάτια από την επάνω αριστερά με την αυθεντική σε μεγένθυση
το είδαμε: eglimatikotita


worldjudge2012


----------------------------------------------------------------------------------------------


H Αρχική ανάρτηση:


[ Πόσα και πόσα δεν μας κρύβουν και πόσα όταν έρχονται στο φως είτε τα υποτιμούμε είτε δεν τα βλέπουμε, ή και αν τα δούμε σκόπιμα τα αγνοούμε, γιατί δεν ταιριάζουν με τις πεποιθήσεις και τους δογματισμούς μας.   Όμως ότι και να μας επιβάλουν προγραμματίσουν  να κάνουμε όλες οι αλήθειες σχετικά με τον κόσμο μας και την καταγωγή μας σαν ανθρώπινα όντα, είναι ήδη γύρω μας. Μέσα στα μουσεία, στις βιτρίνες ή στις αποθήκες τους και στην φύση.
 Οι ειδικοί στον φωτογραφισμό (φωτογραφία) θα μας πουν πως είναι μοντάζ, και θα καταθέσουν τις επιστημονικές αρλούμπες τους για να μας πείσουν να μην χρησιμοποιούμε τα μάτια μας και την δική μας κρίση. Από την άλλη είναι και αυτοί χρήσιμοι, βλέποντας που αντιδρούν πολύ, ξέρουμε που να εστιάσουμε την προσοχή μας περισσότερο.


Τα παρακάτω λόγια και η φωτογραφία είναι του R.K. Menn.
Η φωτογραφία τραβήχτηκε από αρχαιολογική ομάδα του πανεπιστημίου του Illinois το 1972 και έκανε επίσκεψη σε ιδιωτικό μουσείο στο Arequipa, Peru. Ενώ η ομάδα έβλεπε τα εκθέματα προσεκλήθη σε ένα ειδικό δωμάτιο στο πίσω μέρος όπου υπήρχε η μούμια. Η φωτογραφία πάρθηκε τότε.
Τα αρχεία του μουσείου δηλώνουν ότι η μούμια βρέθηκε από ντόπιους τυμβωρύχους που έσκαβαν αυτό που νόμιζαν ότι ήταν τάφοι των Ίνκας σε μια σχεδόν απλησίαστη σπηλιά ψηλά στα βουνά κοντά στο Tres Cruces. Η σπηλιά ήταν διακοσμημένη με παράξενα σύμβολα από ιπτάμενα φίδια που εκρήγνυνται στον αέρα και πέφτανε μέσα σε ένα ποτάμι.
Δυστυχώς όταν η ομάδα επέστρεψε στο μουσείο το 1996, ανακάλυψε ότι το μουσείο είχε καεί ολοσχερώς αφού κλέφτες (!!!!) είχαν πάρει όλα τα εκθέματα. Το που βρίσκεται τώρα είναι άγνωστο.]

το είδαμε: katohika

Δεν υπάρχουν σχόλια: