Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Τελικά ζουν ανάμεσα μας; Ένα βίντεο με ερωτηματικό.

Το παρακάτω βίντεο -χαμηλής ποιότητας-  προέρχεται απο τους Γαλατάδες του Ν.Πέλλας.  Όπως θα δείτε 2 άτομα βρίσκονται σε ένα αγρόκτημα όπου ο ένας εκ των δύο βγάζει τον άλλον βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο την ώρα που οργώνει το αγρόκτημα του.
Στα αριστερά κάπου ανάμεσα στα δέντρα..








διακρίνεται μια φιγούρα έντεχνα καμουφλαρισμένη να περνά ανάμεσα τους, ενώ οι δύο άντρες δεν αντιλαμβάνονται την παρουσία της.
Λίγες ώρες μετά βλέποντας το βίντεο  διαπίστωσαν την ύπαρξη της.



Σε προσωπική μας επικοινωνία με άνθρωπο που γνωρίζει το συμβάν διότι γνωρίζει και τους άντρες που φαίνονται στο βίντεο, μας διαβεβαίωσε πως:  Tο βίντεο ΔΕΝ είναι πειραγμένο και πως πραγματικά δεν είχαν αντιληφθεί τίποτα την δεδομένη χρονική στιγμή.

Παρατηρείστε την  μαύρη γραμμή που εκτείνεται απο την  δεξιά πάνω πλευρά του βίντεο προς το κέντρο ( 00:00 εώς 00:02 ), ενώ στην συνέχεια δεν υπάρχει καθόλου.

Στο 00:05 του βίντεο παρατηρείστε πως αυτή η φιγούρα φαίνεται σαν να κάθεται  κάτω απο το δέντρο ενώ στην συνέχεια κινείται προς τα δεξιά όπου και χάνεται.

Σε όλο το διάστημα της πορείας της μπορούμε να διακρίνουμε (όσο μας το επιτρέπει η ανάλυση) πως είναι διάφανη και αν θεωρήσουμε δεδομένη την μαρτυρία των δύο αντρών, η παραλλαγή της είναι τέτοια που της παρείχε την απαιτούμενη απόκρυψη απο τα ανθρώπινα μάτια..

Η στολή -άν μπορεί κανείς να πεί οτι φοράει στολή- θυμίζει έντονα τον τρόπο παραλλαγής που χρησιμοποιούσε  ο εξωγήινος στην ταινία ο κυνηγός.
Φυσικά υπάρχει η  δυνατότητα ώστε κάποιος να χρησιμοποιήσει ειδικά προγράμματα στον υπολογιστή ώστε να δημιουργήσει ένα τέτοιο εφέ  με σχετική ευκολία, ωστόσο γιατί κάποιος να χρησιμοποιήσει ένα βίντεο κακής ποιότητας, όταν θέλει να κάνει κάτι να φαίνεται αληθινό;

Ο τρόπος που κινείται αυτή η φιγούρα είναι παράξενος, διότι αν προσέξουμε τα πόδια της, φαίνεται πως έχει στο γόνατο της ανάποδη κλείδωση όπως της στρουθοκάμηλου. Γι'αυτό πολλοί αρχικά πίστεψαν πως επρόκειτο γι'αυτό το μεγάλο πτηνό..  Στο τελείωμα της πορείας όμως φαίνεται πως η κλείδωση στο γόνατο της φιγούρας είναι κανονική, οπότε τι απο τα δύο συμβαίνει;;;
Ή μήπως είναι κάτι που έχει δύο κλειδώσεις στο πόδι αντί για μια...
Η κατάσταση ξεφεύγει πολύ μια και πολλές αναφορές απο μαρτυρίες ανθρώπων  για τους γνωστούς γκρίζους  αναφέρουν πως έχουν δύο κλειδώσεις στα πόδια γι αυτό και είναι γρήγοροι...

Τι θα μπορούσε να είναι άραγε;   Προιόν μοντάζ και μια καλοστημένη φάρσα, ή ένα ανεξήγητο πραγματικό συμβάν.. Το σίγουρο είναι πως ακόμα και στρουθοκάμηλος να ήταν, άν περνούσε απο μπροστά τους θα προκαλούσε κάποια αντίδραση ή κάποιο σχόλιο.. Ωστόσο αυτό που πέρασε από εκεί δεν τους έκανε να σταματήσουν την εργασία και το πείραγμα μεταξύ τους.

Τα συμπεράσματα δικά σας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: