Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

NASA: Γιατί ο κόσμος δεν θα τελειώσει - Νέο βίντεο


Υπάρχουν μόνο λίγες μέρες που έμειναν μέχρι την 21η Δεκεμβρίου του 2012. Αυτή είναι η ημέρα που το ημερολόγιο των Μάγιας τελειώνει και οι συνωμοσιολόγοι κάνουν λόγο για την αποκάλυψη και το τέλος του κόσμου.

Φυσικά, δεν υπάρχει καμία πραγματική απόδειξη ότι ο κόσμος θα τελειώσει την επόμενη εβδομάδα, επισημαίνουν οι επιστήμονες της NASA λόγο έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων και απορρίπτουν όλες τις προφητείες για την Ημέρα της Κρίσεως όσο παλιές κι αν είναι.

Όμως η NASA δεν σταμάτησε μόνο στην...
απομυθοποίηση και τις προβλέψεις για την 21η Δεκεμβρίου του 2012, και κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο της προληπτικά, με λεπτομέρειες και αποδείξεις ότι ο κόσμος δεν θα τελειώσει εκείνη την ημέρα.

Το βίντεο χρονολογείται και παρουσιάζεται σαν κάποιος να πρέπει να το παρακολουθήσει στις 22 Δεκεμβρίου, με έναν αφηγητή που ήρεμα εξηγεί γιατί ο κόσμος δεν θα τελειώσει την επόμενη εβδομάδα, και αυτό είναι ένα σημάδι της απίστευτης εμπιστοσύνης προς τους επιστήμονες.

Το βίντεο δεν θα πανηγυρίσει τη νίκη του, αντ 'αυτού καθορίζει ήρεμα τα γεγονότα: Ότι ποτέ το ημερολόγιο των Μάγια είχε προβλέψει το τέλος του κόσμου, ότι αστεροειδείς ή παριές πλανήτων δεν είναι στο δρόμο προς τη Γη, και ότι ο Ήλιος δεν είναι ένας τρέχων κίνδυνος για τον πλανήτη μας.

Η NASA κάνει αυτήν την προσπάθεια με στόχο τα παιδιά και τους έφηβους που νομίζουν ότι απειλείται η ζωή τους από την αποκάλυψη της 21η Δεκεμβρίου του 2012.

apocalypsejohn