Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015

Η NASA εντόπισε...πυραμίδα στον Άρη (εικόνες &video)Και αυτό παιχνίδισμα του φωτός είναι;;; Ή μήπως φταίει η κακή ποιότητα φωτογραφίας;;; Έχει να δείτε ακόμα πολλά...


Η εικόνα της πυραμίδας εξάπτει τις θεωρίες συνωμοσίας που υποστηρίζουν ότι την κατασκεύασαν εξωγήινοι

Το υπερσύγχρονο Curiosity Rover της NASA, κατέγραψε εικόνες μιας τέλεια σχηματισμένης πυραμίδας στον Άρη, δίνοντας τροφή σε θεωρίες συνωμοσίας που υποστηρίζουν πως αυτό είναι κατάλοιπο αρχαίου εξωγήινου πολιτισμού.

Το μέγεθος της πυραμίδας φαίνεται να αντιστοιχεί στο μέγεθος ενός αυτοκινήτου και η πλειοψηφία του κόσμου πιστεύει πως πρόκειται για τυχαία μορφή ενός βράχου.Παρ' όλα αυτά, το κανάλι του YouTube, «Paranormal Crucible», πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, καθώς υποστηρίζει πως η «σχεδόν τέλεια σε σχήμα και σχέδιο» πυραμίδα αποτελεί «το αποτέλεσμα ενός έξυπνου σχεδιασμού και σίγουρα δεν πρόκειται για παιχνίδισμα του φωτός ή κάποιας σκιάς».Σύμφωνα με άλλες θεωρίες, η πυραμίδα αποτελεί την κορυφή απλώς ενός μεγαλύτερου οικοδομήματος. που βρίσκεται θαμμένο.

Ωστόσο, κάποιοι άλλοι πιστεύουν πως η πυραμίδα θα μπορούσε να έχει σχηματιστεί από τον αέρα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι φανατικοί θεωριών συνωμοσίας αναγάγουν εικόνες από τον πλανήτη Άρη σε κάτι πολύ μεγαλύτερο από ό,τι είναι στην πραγματικότητα.


defencenet.gr