Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

HΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΤΗ NASA ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ 1979 ΕΙΔΕ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗΣ...

Worldjudge: Η γυναίκα αυτή ισχυρίζεται ότι ήταν πρώην εργαζόμενη της ΝΑΣΑ. Θα είχε μεγαλύτερη βαρύτητα αν έβγαινε με ονοματεπώνυμο στη TV και μοιραζόταν τις αποκαλύψεις μαζί μας. Ανώνυμα σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο οποιοσδήποτε μπορεί να ισχυριστεί ότι θέλει... Κρατήστε πάντως την πληροφορία. 

Είναι αυτή η πιο μνημειώδης συγκάλυψη στην ιστορία του διαστήματος;

Η Jackie, που ισχυρίζεται ότι είναι πρώην εργαζόμενη της NASA, υποστήριξε πως το 1979 είδε δύο ανθρώπινες μορφές με διαστημικές στολές να περπατούν προς το όχημα προσεδάφισης Viking στην επιφάνεια του Άρη.

Αποκαλύπτοντας το περιστατικό στο Coast to Coast AM, η Jackie ζήτησε από τον...

παρουσιαστή να λύσει για την ίδια το μυστήριο των 27 ετών.

Μιλώντας στην εκπομπή ανέφερε ότι χειριζόταν κάποια εργαλεία του Viking, του πρώτου οχήματος που έστελνε πίσω στη Γη εικόνες, όταν ξαφνικά παρατήρησε δύο ανθρώπους να περπατούν στην επιφάνεια του Άρη.

«Είδα δύο άντρες με διαστημικές στολές -όχι όπως αυτές οι ογκώδεις που χρησιμοποιούνται συνήθως- αλλά φαίνονταν προστατευμένοι.

Εμείς απλώς συντηρούσαμε τον εξοπλισμό. Στη συνέχεια έκοψαν την εικόνα από το βίντεο που παίρναμε»,
σημείωσε.

Ο πρώην εργαζόμενος της CIA John Lear ισχυρίζεται ακόμα ότι η NASA προσγειώθηκε στον Άρη το 1966 και πως οι άνθρωποι προσαρμόστηκαν να αναπνέουν στην ατμόσφαιρα.


το είδα: stoxos.gr