Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

H NASA ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ LIVE!!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΗΨΕΙ ΤΟ UFO...

Όταν αντιλαμβάνονται πως συμβαίνει κάτι αρχίζουν τις εξυπνάδες.  Κοιτάξτε τι έκαναν σε ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ISS προκειμένου να μην δώσουν στόχο και να αποκλείσουν το UFO από την ζωντανή μετάδοση! 





Δείτε το βίντεο:


Έτσι ενώ η εικόνα που φαίνεται το UFO (στα αριστερά της οθόνης) έρχεται από συγκεκριμένη κάμερα, αυτοί αρχίζουν και αναβοσβήνουν τα φώτα σταδιακά μέχρι να γίνει μια μεγαλύτερη παύση με σκοτεινότερο φόντο... Και την στιγμή που το φως διαχέεται σε ολόκληρη την οθόνη αλλάζουν το πλάνο και δείχνουν εικόνα από άλλη κάμερα που βρίσκεται σε άλλο σημείο υπό άλλη γωνία και δεν φαίνεται το UFO.

 Επιπλέον ο τηλεθεατής πείθεται ότι έχει πέσει άπλετο φως στον διαστημικό σταθμό και το UFO που βρισκόταν στα αριστερά της οθόνης δεν υπήρχε, αλλά ήταν κάποιο κομμάτι του πάνελ που φωτιζόταν ελαφρώς.

Η εικόνα που υποτίθεται ξεκαθαρίζουν όλα έρχεται από το σημείο που σας υποδεικνύω από κάτω. Η κάμερα με το φωτεινό πλάνο είναι σημειωμένη στην φωτογραφία με ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΟΥΚΙΔΑ. Εστιάζει στο αντικείμενο του ISS που βρίσκεται μέσα στον ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΥΚΛΟ. Για να το καταλάβετε σας γύρισα και την φωτογραφία όπως ακριβώς θα έπρεπε να δείχνει η κάμερα και όχι όπως ακριβώς έδειξε το πλάνο!



Ο λόγος φυσικά που το έκαναν ήταν γιατί απέκλειαν εντελώς το UFO από την οπτική επαφή της αρχικής κάμερας.


Επιπλέον φωτίζοντας την εικόνα ο τηλεθεατής θεωρεί πως το UFO ήταν ένα από τα σημάδια του πάνελ που σας το υποδεικνύω με ΜΠΛΕ ΚΥΚΛΟ.



Ενώ η πραγματικότητα είναι ότι το UFO βρίσκεται προς την κατεύθυνση που δείχνει το κόκκινο βελάκι, όμως αυτό δεν είναι ορατό στην κάμερα.

Ξαναδείτε το βίντεο και θα συμφωνήσετε μαζί μου.


ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!!