Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΡΩΣΙΑ: ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΣΚΑΦΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΤΟ 2012

Σε προχθεσινό δημοσίευμα του ισοτόπου www.whatdoesitmean.com αναφέρεται ότι σύμφωνα με κύκλους του Κρεμλίνου, στο περιθώριο της συνάντησης μεταξύ του πρωθυπουργού Πούτιν και του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Μπίντεν, ο Αμερικανός αντιπρόεδρος ζήτησε την συνδρομή της Ρωσίας στη δημιουργία ενός πλέγματος άμυνας του πλανήτη, μετά τον εντοπισμό από αμερικανικούς δορυφόρους μιας.....
επι λέξη "Μαζικής Εισβολής Αρμάδας, πλάτους μιλίων, εξωγήινων σκαφών", στο ηλιακό μας σύστημα, η άφιξη των οποίων αναμένεται περί τα τέλη του 2012..!!
Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η αμερικανική υπηρεσία εθνικής ασφάλειας έχει αποκωδικοποιήσει σύμφωνα με το σύστημα "key to the ΕΤ's messages" (διαβάστε ΕΔΩ) όπου χρησιμοποιούνται συνδυασμοί 21 συμβόλων , τις επικοινωνίες των εισβολέων, και μάλιστα υποστηρίζει ότι τα είδη των εξωγήινων που είναι καθ οδόν , είναι δύο διαφορετικά.
Ο αντιπρόεδρος Μπίντεν πληροφόρησε τον Πούτιν οτι η κυβέρνησή του έχει σχεδόν διακόψει κάθε χρηματοδότηση προς την ΝΑΣΑ σε ότι αφορά την κατασκευή νέων διαστημοπλοίων, και έχει ρίξει το βάρος της σε κατασκευή επανδρωμένων και μη, μικρών διαστημοπλοίων, με οπλισμό ακτίνων λέιζερ. (το αμερικανικό ναυτικό μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε μια επιτυχή δοκιμή όπλου με ακτίνες λέιζερ).

Κοντά σε όλα αυτά, σημειώστε ακόμη και το εξής. Ο ιδρυτής του wikileaks Ασάνζ, αν είναι ακόμη ζωντανός, το οφείλει στην έμμεση απειλή του πως αν του συμβεί οτιδήποτε , θα δημοσιευθούν αμέσως στο ίντερνετ όλα τα επίσημα έγγραφα για το θέμα, γεγονός πού θα προκαλούσε παγκόσμιο χάος.

Πηγή: katohika


ΣΧΟΛΙΟ worldjudge2012:  Τι εννοούν με την λέξη ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΡΜΑΔΑΣ;;;
Διαβάστε επίσης:
ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 1561μχ: H ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΑΧΗ 
Τι είχε γράψει η pravda πριν λίγους μήνες;;;
ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΤΟ 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: