Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Η.Π.Α: ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΒΙΝΤΕΟ

«Είναι εκείνη η εποχή του χρόνου πάλι, όπου ο εθνικός μήνας ευαισθητοποίησης Ανοσοποίησης (Niam) ξεκινά τον Αύγουστο και λειτουργεί ως υπενθύμιση για τους ενήλικες και τα παιδιά να λάβουν τα εμβόλια που τους συνιστούν.

Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) καλεί το πρόγραμμα ως, "μια ευκαιρία για να τονιστεί η ανάγκη για...

εμβολιασμούς.
Οι δραστηριότητες επικεντρώνονται στην ενθάρρυνση όλων των ανθρώπων για την προστασία της υγείας τους, που εμβολιάσθηκαν κατά των λοιμωδών νοσημάτων. "


Φέτος ορισμένα σχολεία προσφέρουν στους φοιτητές τους εμβολιασμούς, με αντάλλαγμα την παροχή δωρεάν σχολικών ειδών».

Η ιστοσελίδα της κυβέρνησης λέει, "Όταν τα παιδιά δεν έχουν εμβολιαστεί, βρίσκονται σε αυξημένο κίνδυνο και μπορεί να εξαπλώσουν την ασθένεια σε άλλους μέσα στην τάξη και την κοινότητά τους - συμπεριλαμβανομένων των μωρών που είναι πολύ μικρά για να είναι πλήρως εμβολιασμένα, και τα άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα εξαιτίας του καρκίνου και άλλες συνθήκες υγιεινής. "

Κάποιοι από εσάς όμως, μπορεί να θυμάστε όταν ο παρουσιαστής του CNN- Piers Morgan πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφήσει τον Δρ Oz να του κάνει το εμβόλιο της γρίπης στον αέρα για να διαλύσει τον μύθο ότι μπορεί να κολλήσετε γρίπη μετά τη χορήγηση του εμβολίου.

Μόνο που μετά απο λίγες ημέρες κόλλησε ο παρουσιαστής γρίπη.
Δείτε το βίντεο

ΠΗΓΗ