Σάββατο 21 Μαΐου 2011

ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΝ ΕΙΧΕ 500 ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΟ FORT WORTH ΤΟΥ TEXAS;

 H είδηση, πως το Fort Worth  του Texas δέχτηκε επίθεση απο εξωγήινους με απολογισμό 500 νεκρούς,  έκανε τον γύρο του κόσμου πολύ γρήγορα στην blogoσφαιρα.

Ποία θα ήταν η εξέλιξη στο παραπάνω σενάριο;






Ποία θα ήταν η εξέλιξη στο παραπάνω σενάριο;


Αν θεωρήσουμε πως είχε συμβεί το περιστατικό θα έπρεπε να υπήρχε τεράστια κινητοποίηση οργανισμών και υπηρεσιών ασφαλείας.
Το Fort Worth θα ήταν σε κατάσταση καραντίνας.  Δεν έγινε.
Η εθνοφρουρά και η αστυνομία θα απέκλειαν ολόκληρη την  περιοχή σε μια τεράστια ακτίνα.  Δεν έγινε.
Η πυροσβεστική και εκατοντάδες ασθενοφόρα θα προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν και να μεταφέρουν νεκρούς και τραυματίες.  Δεν έγινε.
Οι οποιεσδήποτε τηλεπικοινωνίες θα είχαν διακοπεί ώστε να μην υπάρχει  γνωστοποίηση ενός τέτοιου συμβάντος.  Δεν έγινε.
Οποιοδήποτε βίντεο που είχε τραβηχτεί κατά την διάρκεια της επίθεσης θα είχε κατασχεθεί για λόγους ασφαλείας (παράδειγμα: όπως όλα τα βίντεο ασφαλείας γύρω απο το πεντάγωνο όταν είχε γίνει το τρομοκρατικό χτύπημα τον Σεπτέμβριο του 2001). Όχι μόνο δεν έγινε αλλά έπαιξε και στην τηλεόραση-διαδίκτυο.

Επιπλέον να υποθέσουμε πως όντως υπήρχαν 500 νεκροί.   Ίσως να μπορείς να δικαιολογήσεις έναν δύο ή είκοσι θανάτους και  να σχεδιάσεις κάποιο τροχαίο προκειμένου να συγκαλήψεις την απώλεια τους.. Αλλά,  εδώ μιλάμε για 500 άτομα, θα έπρεπε να βουλιάξεις τον Τιτανικό ή να σκεφτείς κάτι πιο πρωτότυπο!
Xιλιάδες άνθρωποι θ'άρχιζαν να αναζητάνε τους ανθρώπους τους και να ζητάνε απαντήσεις!

Επιπρόσθετα η Αμερική δεν είναι κάποιο χώρα τριτοκοσμική που η ενημέρωση ελέγχεται 100% από το ίδιο το κράτος.  Ακόμα και έτσι να ήταν όμως,  υπάρχουν ανεξάρτητες πηγές εκπομπής όπως το διαδίκτυο που δεν μπορεί να ελεγθεί αλλά ακόμα και να μπορούσαν να ελέγξουν την ροή των γεγονότων  με ανορθόδοξους τρόπους  αυτό θα γινόταν μέχρι κάποιο σημείο και μια συγκάληψη τέτοιου μεγέθους ίσως θα ωφελούσε τις πρώτες μέρες καθαρά για ψυχολογικούς λόγους.  Θα ήταν αναγκασμένοι ύστερα απο λίγες ημέρες να γνωστοποιήσουν αυτήν την επίθεση και να ανακοινώσουν την πραγματικότητα.
Όλόκληρη η πολεμική μηχανή των ΗΠΑ θα ξεδιπλωνόταν για το αυτονόητο.  Είδατε ή ακούσατε κάτι τέτοιο;

Δεν υπάρχουν 500 νεκροί. Εμείς επιμένουμε στην αρχική μας ανάρτηση. Τι ακριβώς είναι αυτά που εμφανίζονται πάνω από τις εκρήξεις; Κλικ ΕΔΩ



worldjudge2012