Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2013

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΟ ΡΗΓΜΑ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ΕΑΝ ΔΩΣΕΙ ΣΕΙΣΜΟ 7 R ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;


Προσυπογράφουμε από το makeleio.gr: Παρακολουθούμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον τις αλητείες διαφόρων σεισμολόγων που κρύβουν απο το λαό την αλήθεια. Άλλοι γιατί δεν θέλουν να τα χαλάσουν με την εξουσία αφού τα κονομάνε και άλλοι γιατί ελπίζουν ότι θα τα κονομήσουν απο τις επιστημονικές έρευνες, πουλώντας αέρα κοπανιστό.

Η αλήθεια όμως είναι γνωστή εδώ και χρόνια και τώρα...

κάποιος πρέπει να την πει. Ότι έχει αρχίσει και δονείται και το ρήγμα της Αταλάντης με αποτέλεσμα εαν δώσει σεισμό, αυτός θα είναι πάνω από 7 και δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο. Μια ματιά στα επιστημονικά δεδομένα και στις ανακοινώσεις των τελευταίων ετών θα πείσει και τους πιο άσχετους ότι τα πράγματα στην Φθιώτιδα με τα εν υπνώσει ρήγματα δεν σηκώνουν ούτε αστεία ούτε βερεσέ στην ενημέρωση. Πολλοί σεισμολόγοι είναι μεγάλα λαμόγια, μας κρύβουν αλήθειες, δεν τους εμπιστευόμαστε, Ακόμα δεν έχει γίνει σκοπός της πολιτείας η πρόληψη, η μελέτη και όχι ο εφησυχασμός που οδηγεί σε θανάτους του πληθυσμού.

ΝΕΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ

Ιδιαίτερα αισθητή στην Αθήνα έγινε σεισμική δόνηση μεγέθους 4,9 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν τις 15:00 το απόγευμα με επίκεντρο την Ελάτεια της Φθιώτιδας, περιοχή που έχει δώσει δεκάδες σεισμούς κατά τα τελευταία δύο 24ωρα.

Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη το τοπικό ρήγμα της Αμφίκλειας είχε προκαλέσει σεισμό 5,1 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ.

Ακολούθησε σεισμός μεγέθους 3,2 βαθμών ενώ είχε προηγηθεί δόνηση 2,5 Ρίχτερ.

Εν τω μεταξύ, περισσότερα από 60 σπίτια έχουν χαρακτηριστεί ως «κόκκινα» από τα συνεργεία μηχανικών της υπηρεσίας αποκατάστασης σεισμοπλήκτων από την Αθήνα, που διενήργησαν την Πέμπτη τις πρώτες αυτοψίες. Ήδη, ζήτησαν ενίσχυση από μηχανικούς του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς για να συγκροτήσουν περισσότερα συνεργεία ελέγχου.


το είδα: stoxos.gr
πηγή: makeleio.gr